Verzenden Retourneren Ruilen en Ophalen in Hoogkarspel

Verzenden, Retourneren & Ruilen

Verzenden:

Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

€ 4,50 brievenbuspakket met track & trace

€ 7,25 pakketpost met track & trace

Omdat wij het verzenden uit besteden aan PostNL is het niet mogelijk om voorkeuren aan te geven dat het bijvoorbeeld niet bij de buren afgegeven mag worden, of  juist wel bij de buren of bezorgen tussen bepaalde tijden of leg maar in het schuurtje enzovoorts………

Ook zijn wij niet aansprakelijk voor beschadigde pakketten en of zoek geraakte pakketten, wij beschikken altijd over het bewijs van verzending

De verzendkosten voor België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, en Spanje bedragen:

€ 13,-

Wij verzenden van maandag tot en met zaterdag.

Wij werken met een geautomatiseerd systeem en een geplaatste bestelling kan naderhand niet meer worden aangepast.

Overige landen op aanvraag.

Wij zijn niet aansprakelijk voor het foutief doorgeven van adresgegevens met gevolg dat uw bestelling geretourneerd wordt naar 123maatjemeer.nl, u dient dan zelf de verzendkosten te betalen, en ook de retourkosten.

Ook als u of een huisgenoot de door u geplaatse bestelling weigerd aan de deur met als gevolg dat het retour gestuurd wordt naar ons, bent u aansprakelijk voor de verzendkosten en de retourkosten

Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, dit dient schrifelijk aan ons kenbaar gemaakt te worden.

Na annulering heeft u 14 dagen de tijd om het ongedragen artikel in originele staat, en voorzien van aangehecht kaartje retour te sturen. Beschadigde of gedragen artikelen worden niet retour genomen. Als u, uw gehele bestelling terugstuurt, moet u het verrassingsartikel mee terugsturen. Mocht u 1 of meer artikelen houden geldt dat uiteraard niet. Mocht u het verrassingsartikel niet meesturen als de gehele bestelling retour komt, dan houden wij €2,50 in mindering op het uit te betalen bedrag.

Actie met gratis goodiebag:

Indien wij een actie hebben waarbij u bij een besteding vanaf een bepaald bedrag een gratis goodiebag krijgt en u retourneert uw bestelling of een deel daarvan waaraan u niet meer komt aan het vanaf bedrag dan dient u de gratis goodiebag mee retour te sturen. Mocht u de goodiebag niet mee retourneren dan houden wij € 5,- in mindering op het uit te betalen bedrag

Retourzendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

Retourzendingen dienen voorzien te zijn van uw adres als afzender! 

Wij zijn niet aansprakelijk voor onvoldoende gefrankeerde zendingen (een zending wordt als brievenbuspakket verstuurd maar past niet als brievenbuspakket) De boete van € 5,00 die PostNL dan berekend zullen in mindering worden gebracht op het uit te betalen bedrag. Let op: dat bedrag is hoger dan het verschil tussen een gewoon pakket en een brievenbuspakketje.

Als het voldoet aan de voorwaarden zullen wij u het volledige bedrag, dus inclusief verzendkosten, crediteren binnen 14 dagen.

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij adviseren het pakket te verzenden via PostNL, zorg ervoor dat u het bewijs van verzending ontvangt, omdat met dat bewijs de zending te traceren is. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste zendingen en of onvoldoende gefrankeerde zendingen. Als u het als brievenbuspakketje verstuurd en het wordt bij ons bezorgd door pakketpost zullen wij € 4,80 in mindering brengen op het terug te betalen bedrag aangezien dat de kosten zijn die wij dan zelf vanwege de afwijkende maten moeten betalen aan PostNL. Voor de afmetingen wat betreft brievenbuspakketjes verwijzen wij u naar PostNL, het gaat namelijk niet alleen om de lengte en de breedte maar ook om de dikte van het pakket.

Wij zijn niet aansprakelijk voor het foutief doorgeven van adresgegevens met gevolg dat uw bestelling geretourneerd wordt naar 123maatjemeer.nl, u dient dan zelf de verzendkosten te betalen, en ook de retourkosten.

Ook als u of een huisgenoot de door u geplaatse bestelling weigerd aan de deur met als gevolg dat het retour gestuurd wordt naar ons, bent u aansprakelijk voor de verzendkosten en de retourkosten

Artikelen uit de Sale/Outlet/Dagaanbiedingen of andere aanbiedingen kunnen niet geretourneerd/geruild worden

Om gebruik te maken van het retourrecht dient u contact met ons op te nemen via: info@123maatjemeer.nl

Al onze artikelen kunnen na afspraak retour gebracht worden in Hoogkarspel

Dat scheelt uiteraard de kosten die retourneren met zich meebrengt.

Ruilen:

Indien u een artikel wenst om te ruilen, gelden de voorwaarden voor retourneren zoals beschreven onder het kopje retourneren. Uiteraard brengen wij hier geen nieuwe verzendkosten voor in rekening. Laat ons per mail weten voor welk artikel u het bestelde artikel wilt omruilen.

Let op: zonder mail geen omruiling mogelijk. Wij kunnen geen garantie geven op: ritsen, pailletten, kraaltjes, steentjes en stiksels. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor doorgelopen kleuren tijdens wassen.

Al onze artikelen kunnen na afspraak worden geruild in Hoogkarspel

Dat scheelt uiteraard de kosten die omruilen met zich meebrengt.

Ophalen Hoogkarspel:

Al onze artikelen kunnen na afspraak of op zaterdag van 12:00-16:00 uur opgehaald worden in Hoogkarspel, u dient dan bij uw bestelling te kiezen voor: ophalen Hoogkarspel. 

Dat scheelt uiteraard de verzendkosten.

Stuur mij een app of sms voor het maken van een afspraak: 06 160 89 809

Adres Showroom: Dragon 6 in Hoogkarspel

Aankopen in de showroom:

Sale artikelen kunnen niet worden geruild en of geretourneerd.

Overige artikelen kunnen geruild worden binnen 8 dagen voor een ander artikel of een tegoedbon.

Wij geven geen geld retour.